Technisch Advies- en Installatiebureau
HVK

Verwarming, Airconditioning, Warmtepompen, Zonnepanelen,
Elektrische installaties en Sanitair

Meer dan 40 jaar ervaring in 'GROENE' installatietechniek!

Zo installeren wij al warmtepompen sinds 2003

Combined ShapeCreated with Sketch.

Groene en slimme oplossingen
voor elke situatie

Een van de grootste uitdagingen van onze tijd is het vinden van duurzame en efficiënte manieren om onze binnenruimtes koel of warm te houden. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van groene en slimme oplossingen beschikbaar die in elke situatie kunnen worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan geothermische systemen die de warmte van de aarde gebruiken om te verwarmen of de plaatsing van zonnepanelen om op een milieuvriendelijke manier stroom te genereren. Ook slimme thermostaten en airconditioning systemen kunnen op een efficiënte manier de temperatuur in huis regelen, terwijl tegelijkertijd inzicht wordt gegeven in het verbruik en de besparingen. Kortom, er zijn genoeg opties om jouw binnenruimte duurzaam te verwarmen of koelen zonder af te doen aan het comfort en gemak.

Wij bieden Hybride systemen met (Comfort Warmwater) klasse CW6!

We werken voor

Particulieren, Bedrijven en Doe-Het-Zelvers

Onze deskundigheid

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor het verwarmen en koelen van huizen en gebouwen. Ze gebruiken de energie die al aanwezig is in de lucht, bodem of water om warmte te genereren of af te voeren. Hierdoor kunnen ze tot wel 70% minder energie verbruiken dan traditionele verwarmingssystemen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere CO2-voetafdruk. Bovendien werken warmtepompen ook bij lage buitentemperaturen, waardoor ze een effectieve oplossing zijn voor het hele jaar door.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame manier om energie op te wekken. Ze zetten zonlicht om in elektriciteit zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor verminderen ze de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarnaast bieden zonnepanelen financiële voordelen door het besparen op energiekosten en het ontvangen van subsidies en belastingvoordelen. Bovendien verhogen zonnepanelen de waarde van de woning. Kortom, door te investeren in zonnepanelen draag je bij aan een beter milieu en bespaar je op de kosten voor energie.

Elektra

Elektra is van cruciaal belang in ons dagelijks leven omdat het ons voorziet van stroom waarmee we onze apparaten kunnen gebruiken en ons huis kunnen verlichten. Het is belangrijk om elektriciteit veilig te gebruiken om problemen zoals kortsluiting en brand te voorkomen. Professionele elektromonteurs zijn opgeleid om veilig en efficiënt elektrische systemen te installeren, te repareren en te onderhouden. Door onze expertise en kennis kunnen onze elektromonteurs onmiddellijke oplossingen bieden bij onverwachte problemen en advies geven over toekomstig onderhoud en upgrades.

Sanitair

Mooi en duurzaam sanitair zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer en geeft een gevoel van luxe en comfort. Het onderhoud en de levensduur ervan zijn lang, wat zorgt voor gemak en kostenbesparing op de lange termijn. Daarnaast draagt duurzaam sanitair bij aan het behoud van het milieu en het verminderen van water- en energieverbruik, wat ook weer kostenbesparend is. Kortom, mooi en duurzaam sanitair biedt niet alleen plezier, maar ook gemak en besparing op de lange termijn.

DHZ Balie

Als je als doe-het-zelver professioneel installatiemateriaal nodig hebt, dan kun je terecht bij HVK. Bij ons krijg je daarbij professioneel advies van deskundige medewerkers. Zij weten veel over gereedschap, materialen, technieken en veiligheid. Zo kun je als doe-het-zelver veel sneller, makkelijker en veiliger installatie klussen klaren. U kunt denken aan: - Maatwerk Zonnepanelen pakket - Maatwerk Warmtepomp pakket

Combined ShapeCreated with Sketch.

Onze merken