Technisch
Advies- & Installatiebureau

Wie we zijn en wat we doen

Technisch Advies en Installatiebureau HVK is een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in installatietechniek. Met meer dan 20 jaar ervaring in warmtepompen is HVK de ideale partner voor het installeren van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning of bedrijf.

Wat ons ook onderscheidt van anderen, is onze manier van denken. We denken ‘out of the box’ en komen met hele praktische oplossingen die voor u als klant écht het verschil maken. Ons team van experts biedt op maat gemaakte oplossingen en zorgt ervoor dat al uw vragen en wensen worden beantwoord.

We zijn als samenleving steeds meer op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor het verwarmen van woningen en bedrijfsgebouwen. Een warmtepomp is op dit moment een van de meest duurzame en meest gevraagde oplossingen daarvoor. Het installatieproces kan echter complex en tijdrovend zijn. Het is daarom verstandig om samen te werken met een bedrijf dat ervaring heeft in het installeren van warmtepompen. HVK heeft die ervaring al vanaf 2003!

Technisch Advies en Installatiebureau HVK is uw aangewezen partner als u op zoek bent naar praktische en duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijf. Onze jarenlange ervaring, ons out of the box denken en onze praktische oplossingen zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de best mogelijke, duurzame installatie met voor u het hoogste rendement.

Kernwaarden

Kwaliteit

HVK levert hoogwaardige technische installaties die aan klantenbehoeften voldoen en hun reputatie en identiteit versterken. Kwaliteitsborging verhoogt de veiligheid en betrouwbaarheid van installaties, wat van essentieel belang is voor gebouwen en industrieën. HVK streeft voortdurend naar verbetering van haar kwaliteit en borgingsprocessen om de beste service te bieden.

Integriteit

HVK hecht veel waarde aan integriteit, omdat veiligheid en betrouwbaarheid een essentiële rol spelen in hun gespecialiseerde technische installatietechniek. HVK werkt aan complexe kleine en grote projecten. We streven daarbij naar kwaliteit en transparantie, met oog voor de belangen van de klant. Zo bouwt HVK vertrouwen op bij klanten en leveranciers.

Professionaliteit

HVK hecht veel waarde aan professionaliteit om hoogwaardige technische oplossingen te bieden aan klanten. Als technisch installatiebureau ontwerpt, installeert en onderhoudt HVK complexe installaties in verschillende sectoren. Om het vertrouwen van klanten te winnen en behouden, zet HVK in op vakbekwame medewerkers en investeringen in scholing en innovatie. Met onze technische knowhow, gedrevenheid en klantgerichtheid kunnen we klanten voorzien van installaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en klantwensen.

Gezondheid

HVK hecht veel belang aan gezondheid en veiligheid bij het werken met machines, gereedschappen en materialen. We trainen medewerkers om risico's te minimaliseren en volgen strikte procedures om letsel en ongevallen te voorkomen. Dit beschermt niet alleen onze werknemers en klanten, maar verbetert ook onze reputatie en het vertrouwen dat klanten in ons kunnen hebben.

Groen

HVK past duurzame technologieën toe en levert deze aan bedrijven en particulieren. Door in projecten groene technologieën en duurzame praktijken te gebruiken, kan HVK bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en de impact op het milieu minimaliseren. Door ons te richten op duurzaamheid, kunnen we als HVK ook bijdragen aan het verbeteren van de algehele gezondheid van de mensen en het milieu op de lange termijn.

Klantgerichtheid

HVK levert hoogwaardige technische installaties en streeft naar perfectie in haar dienstverlening door klantgerichtheid centraal te stellen. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en bieden een passende oplossing met het doel langdurige relaties op te bouwen en ons succes als bedrijf te verzekeren. Klantgerichtheid is voor ons de sleutel tot behoud van tevreden klanten en een goede reputatie in de branche. Wij streven altijd naar de best mogelijke ervaring en resultaten voor onze klanten.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Net even beter, net even verder...

De titel zegt het allemaal!

Ons Team

Anthony newman

Chairman

Barry madden

Group Executive Director

Joseph Hogan

Chief Financial Officer

Owen Thomson

Managing Director

Chloe Dale

Business Dev. Manager

Grace Bond

Group Commercial Director